tiistai 19. tammikuuta 2021

Helmikuun palkkakauden suunnitelma

Noniin, sanoista tekoihin. Alla kuvassa helmikuun budjettisuunnitelma. Käytin nyt vähän enenmmän aikaa tämän miettimiseen ja yritin tehdä suunnitelmasta realistisen. Nyt en myöskään voi muutella suunnitelmaa pitkin kuukautta eli vaihtoehtoina on joko pysyä suunnitelmassa tai epäonnistua :D

Helmikuu (tai siis minun palkka-helmikuu 20.1. - 18.2.) on edelleen koronan vuoksi suht rauhallinen. Olen yhden viikon lapissa, mutta sen ei hirveästi pitäisi vaikuttaa menoihin. Junaliput on jo ostettu. Menen siis yksin ja teen muutaman päivän töitä ja muutaman päivän lomailen. Vähän jännittää, koska en ole ollut ennen yksin lapissa. Oli suunnitelmissa mennä viime maaliskuun puolivälissä, mutta se oli juuri se viikko, kun Suomi sulkeutui niin jäin kotiin. Mutta katsotaan miten reilu viikko siellä menee, toivottavasti hyvin koska kaipaan lappiin. Yksineläjän miinuspuolia on vakituisen lomakaverin puuttuminen - toki voi aina lähteä kavereiden kanssa, mutta se on sitten aika erilaista (vaatii itseltä enemmän aktiviisuutta).

Kaksi viikonloppua menee siis lapissa. Jäljelle jää kaksi, joista toiselle ei ole suunnitelmia (tai no toivottavasti saan mentyä hiihtämään) ja toisena olisi tarkoitus olla syksyltä jääneen tanssiesityksen kuvaaminen. Katsotaan nyt toteutuuko korona-rajoituksissa. Tanssitunnit ovat taas alkaneet, mutta pienryhmissä ja tilanne elää koko ajan. Ei ole helppoa tanssikouluille. 

Vähän jännittää. Pelkään että olen unohtanut jotain :D Olen suunnitellut kaverini kanssa kylpyläviikonloppua helmikuun lopulle/maaliskuulle. Tai sitten keväälle. Riippuen korona-tilanteesta ja minne päätämme sitten lopulta lähteä. Joten en ole tätä budjetoinut helmikuulle. En yhtään tiedä teemmekö päätöksiä tämän suhteen kuinka nopeaa. Jos teemme jotain päätöksiä, niin rahat otan käyttösäästötililtäni. En suoraan sanottunua tiedä miten tällaisia avoimia suunnitelmia pitäisi budjetoida. Ehkä siksi mä säästän tuonne käyttösäästötilille (siellä on nyt reilu 800 euroa), että voi tehdä ekstemporee ostoja. 

No mutta! Alla luvut ja selitykset kuvassa. Kuukauden päästä nähdään, että kuinka kävi. 


  

 

2 kommenttia:

  1. oltiin juuri viime VIIKOLLA (ei viikonloppuna) holiday club saimaalla pari yötä. Paikka oli hyvinkin hiljainen viikolla, viikonloppuna ilmeisemmin merkittävästi ruuhkaisempi paikka, eli voin suositella kylpylöintiä nyt. Normaalisti paikka olisi todnäk ollut täynnä venäläisiä, mutta nytten sai hyvinkin vapaasti molskia. Vieressä olevassa angry birds puistossa olimme perjantaina puolilta päiviltä kahden muun perheen kanssa, kolmen aikaan väkimäärä kasvoi merkittävästi kun paikalle tuli kymmenkunta ~10v lasta meidän lisäksemme.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvälle! Tosin viikolla mulla ei ole paljoa mahdollisuuksia lomailuun, mutta katsotaan :)

      Poista

Vuoden 2022 sijoituskatsaus

Olipa tuskainen sijoitusvuosi 2022!  Ei tullut mitään joulurallia vaan selkeästi porukka tyhjensi salkuistaan tappiollisia osakkeita verotuk...