sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

50 euron haaste seuranta 3

Kävin perjantaina kaupassa ostamassa kahvipaketin, maitoa ja perunoita. Extraherkkuna ostin kaksi päärynää :D Rahaa meni yhteensä 6,80€ eli jäljellä rahapussissa on 8,65€ + 1€, jonka löysin repustani irrallisena tässä yksi päivä.

Eilen en syönyt kotona, joten jäljellä oleva makaronilaatikko riittää täksi päiväksi. Illalla teen vielä nakkikeiton, joka riittää sitten ma-lounaalla ja ti-lounaalla sekä ti-päivällisellä. Ma-iltana on työpaikan yhteiskumppaneiden tarjoama illallinen. Keskiviikkona siis tulee palkka.

Eli yhtäkkiä tilanne näyttääkin ihan helpolta! Kotona on nyt sen verran ruokajuttuja, ettei mun tarvitse kyllä käydä kaupassa ennenkuin keskiviikkona - silloinkin lähinnä vain siksi, että minulle tulee vieras to-pe niin häntä varten tarvitsen ruokajuttuja vaikka todennäköisesti lähinnä syödään ulkona.

Olen ihan hämmentynyt kuinka tämä nyt sitten onnistuikin tai siis näyttäisi onnistuvan.. Tein jo listauksen kaikista ostamistani jutuista ja ns ylimääräisiä turhia ostin noin 10 eurolla eli olisin päässyt vieläkin alhaisempaan kulutukseen ilman näitä ostoksia. Sanoisin, että kaksi isointa vaikuttavaa tekijää pienellä ruokarahalla selviämiseen on suunnitelmallisuus ja lounaseväiden vienti töihin.

Luonnollisestikin teen vielä postauksen tästä aiheesta keskiviikkona, kun haaste on oikeasti ohi! Onhan tässä vielä reilut kaksi päivää edessä ja mitä tahansa voi vielä tapahtua.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tienaako päivärahoilla?

"Päivärahalla työnantaja voi korvata työntekijälle työmatkan aiheuttaman elantomenojen lisäyksen. Verohallinto määrää, mikä on verovapa...