lauantai 5. toukokuuta 2018

Mitä ostin huhtikuussa

Tuntuu ihan siltä, etten olisi ostanut huhtikuussa mitään, koska ostokset painottuivat alkukuuhun ihan täysin. Mutta ostin kyllä! Seuraavia:

5.4. Kaksi isoa muovista säilytyslaatikkoa, yhteensä 39,80 euroa. Näiden ostaminen harmittaa, koska sinänsä ovat ihan turha ostos. En tarvitse näitä muuta kuin nykyisen asuintilanteeni vuoksi, jossa on hyvä saada vaatteet suojaan. Pari vuotta sitten konmarituksen yhteydessä myin ja laitoin kiertoon ainakin varmaan 20 muovista säilytyslaatikkoa, joten harmittaa ostaa yhtään uutta. Mutta hetkellisesti näillä on kyllä tarve. Katsotaan mitä teen näille nyt kun pääsen muuttamaan.

6.4. Kahdet sukkahousut työmatkaa varten, yhteensä 31,80 euroa. Nämäkin vähän harmittavat, etenkin kun ekat sukkahousut hajosivat heti kättelyssä ja toiset kolmen käyttökerran jälkeen. Minulla oli viikon kestävä työmatka, jossa vaatetus oli tyyliä hame+jakku+sukkahousut eli pakko-ostos oli. Työnantajani saisi kyllä mielestäni osallistua sukkahousukuluihin, kun tällaista pukeutumiskoodia vaatii.. ;)

Tämän jälkeen en olekaan ostanut mitään. Muutto lähenee ja todennäköisesti se aiheuttaa ostotarpeita enemmänkin. Muun muassa sukkani ja alusvaatteeni vetelevät viimeisiään, jokainen normaali sukkaparini on rikki ja normaaleita sukkia minulla on tällä hetkellä kolme paria (lisäksi on noin viidet urheilusukat). Kahdet rintaliivit neljästä ovat menneet rikki (eli kaarituet tulevat ulos ja pistävät), suurin osa alushousuistani ovat joko rikki tai hieman ömm kulahtaneet. Mutta sinnittelen näillä nyt muuton yli ja sitten olisi suunnitelmissa tehdä isot alusvaateostot kerralla. Tähän tarvitsee budjetoida rahaa sitten seuraavan kuun budjetista. Tosiaan uusia alusvaatteita en ole ostanut nyt varmaan vuoteen kahteen ja koska määrällisesti alusvaatteita on vähän niin kierto on aika runsasta. Ja selkeästi alusvaatteet kyllä käytössä kuluvat! Hieman jo nolottaa käyttää näitä vanhoja, mutta sinnitellään sinnitellään vielä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toukokuun tulot ja menot

Toukokuussa tuloja oli peruspalkka ja osingot. Sain osinkoja Elisalta, Marimekolta, Orthexilta ja Bolidenilta. Ensi kuussa tulee vielä Sammo...