keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Lokakuun ostelut

Melkein jo unohtui lokakuun ostamiset, mutta ostin ihan lokakuun alussa neuleen ja topin. Sain neuleesta 40€ alennusta, kun olin saanut töistä kesälahjaksi lahjakortin s-ketjulle niin sain hyötykäyttää tätä. Muuten lokakuu meni ilman ostoksia.

Odotan jo hieman, että pääsen tekemään vuoden koontia, että mitä olen ostanut. Vaatteista tein jo syyskuulla laskelmaa ja silloin näytti, että noin 150€ mulla on mennyt vaatteisiin per kuukausi. Aika paljonhan tuo on, mutta en oikein näe, että saisin tätä alemmaksi. Jostain syystä en näytä löytävän ns edullisia vaatteita. Olen koko syksyn etsinyt uutta neuletakkia, joka ei sisältäisi akryylia eikä mielellään mitään poly-alkuista juttua ja joka maksaisi alle 100€. Vaikuttaa olevan mission impossible, mutta jatketaan etsintää..

3 kommenttia:

 1. Pitääpä alkaa itsekin ensi vuoden alusta seuraamaan omia ostettuja tavaroita ja vaatteita. :)

  VastaaPoista
 2. Itse suosittelen seuraamista. Olen pitänyt tarkkaa budjettia jo neljä vuotta, eli kirjaan ylös kaiken mitä ostan ja kerran kuussa lajittelen ne vaatteisiin, kosmetiikkaan, viihteeseen jne.

  Itselläni on kaksi viimeistä vuotta mennyt vaatteisiin noin 1700€. Tänä vuonna näyttää siltä, että saan summaa lopultakin pudotettua roimasti alaspäin. Ja siihen on vain yksi syy, olen todella paljon vähentänyt kaupoissa kiertelyä ja tullut tarkemmaksi mitä ostan.

  Jos ei jaksa seurata kaikkia ostoja,niin kannattaa kiinnittää huomio siihen mistä haluaisi vähentää. Oli se sitten vaatteet, kosmetiikka tai mikä vaan. Jo kolmen kuulauden ajan seuraaminenkin saattaa avata silmiä aika paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa erittäin järkevältä. Ehdottomasti uuteen bujoon tällainen osio siis mukaan!

   Poista

Rahantuhlauspäivä

Pitkästä aikaa oli kunnon rahantuhlauspäivä kaupungilla. Hieman jännittää listata kaikki, mitä tänään tuhlasin, niin ajattelin tehdä postauk...