sunnuntai 2. kesäkuuta 2024

S-pankin säästäjäpalvelu katsaus

Kirjoittelin tammikuussa aloittaneeni S-pankin säästäjäpalvelun Glendora&Raha: S-pankin säästäjä-palvelu (glendoraraha.blogspot.com) ja ajattelin päivittää tilannetta tänne blogin puolellekin. 

Avasin palvelun kesäkuussa 2023 ja tammikuussa 2024 siellä oli reilut 150 euroa. Mulla säästäjään menee bonukset ja sitten 1 euro aina kun maksan s-pankin debit-kortilla. Rahat menee ensin sellaiselle keräilytilille ja aina kun 10 euroa tulee täyteen niin summa sijoitetaan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että 1-2 kertaa kuussa sijoituksiin menee 10-20 euroa. 

Tällä hetkellä sijoituksen arvo on 241 euroa ja rahastot ovat yhteensä 8,4% plussalla. Omaa rahaa olen laittanut sinne 222 euroa, mutta kuten aiemmassa tekstissä totesin niin ei tämä tunnu omalta rahalta. Eli edelleen olen sitä mieltä, että mukavan huomaamaton ja kivuton säästämisenmuoto. Mutta joo, ei tällä rikastumaan pääse. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tienaako päivärahoilla?

"Päivärahalla työnantaja voi korvata työntekijälle työmatkan aiheuttaman elantomenojen lisäyksen. Verohallinto määrää, mikä on verovapa...