torstai 20. kesäkuuta 2024

Kesäkuun kulutus

Kesäkuun budjettikaudella (20.5. - 19.6.) tuloja oli palkka, Mandatumin osingot ja päivärahoja. 

Kuluja asuntolaina, vastike, vesi, suoratoistopalveluita, netti, vakuutus ja ruokakauppa. Nyt meni ruokakauppaan paljon rahaa, mutta oon ostanut tosi paljon marjoja ja kaikenlaista kallista. 

Ravintolaan meni alle budjetoidun! Vapaa-aika/lomakategoriassa oli suuhygienisti (maksoi 200 euroa, miten ihmeessä tuokin on noin kallista nykyään? Olin huoneessa sisällä 30 minuuttia) ja talviuintipaikan vuosimaksu. Palveluissa perus: siivous ja sokerointi. 

Tavarakategoria paukkui yli; ostin kosmetiikka ja vaatteita. Ja sitten apteekista lääkkeitä. Lisäksi ostin uuden verhon olohuoneeseen. Hyväntek/lahjat tms kategoriassa perushyväntekeväisyyskohteet, useampi kollegan muistamislahja ja sitten yhden yhdistyksen jäsenmaksu. 

Yllätyskuluissa EM-veikkauskisan maksu (jee, jalkapallo on taas täällä!) ja sitten työvarusteita mun uutta sivutyötä varten. Jonka opinnot siis sain valmiiksi! Eli läpäisin loppukokeen ja valmistuin. Kyllä mä varmaan paljastan, että mikä tämä mun sivuhomma on - meitä ei vain ole kovin montaa Tampereella, niin oon tämän kanssa kipuillut. Syynä myös se, että oon ollut tosi epävarma valmistumisesta, joten en ole asiaa halunnut sen enempää avata, jos olisinkin törttöillyt loppukokeen. Mutta oma tekstinsä sitten siitä! 

Tulot riittivät menoihin ja sain rahaa myös asuntolainasäästöön, sijoituksiin ja peräti 100 euroa mun pitkäaikaissäästöön! Siellä on nyt yhteensä 2.600 euroa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkkiorahasto

Työpaikkani on antanut mahdollisuuden laittaa tulospalkkiot jatkossa palkkiorahastoon. Tähän asti tulospalkkio on maksettu aina kerran vuode...