maanantai 15. maaliskuuta 2021

Maaliskuun kaksi ensimmäistä viikkoa

En nyt maaliskuussa ole jaksanut kirjoitella päiväkohtaista rahankäyttöpäiväkirjaa enkä kyllä oikein viikkokohtaistakaan (ekan viikon yritin), mutta exceliin olen lukuja laitellut. 

Ja katsokaa kuinka vähän rahaa olen käyttänyt kahden ensimmäisen viikon aikana! Ihan uskomatonta. En olisi ihan heti uskonut omalla kohdallani :D Jotenkin ei vain ole ollut näköjään tarvetta käyttää rahaa mihinkään (toki en ole käynytkään missään), tämä ei siis sinänsä ole ollut mitenkään suunnitelmallista. Ruokakauppakuluille mulla on pieni haaste meneillään itselleni, mutta kirjoitan tästä vasta sitten kun se on ohi (viikon päästä). 

Mulla on siis lähinnä mennyt rahaa vain ruokakauppaan ja kaikkeen sieltä ostettaviin asioihin (summat pitää sisällään myös hygienitarvikkeita ja muita kodin kuluvia tuotteita). Eli noi pikkusummat ovat ruokakauppaan menneitä rahoja. Tuossa yhtenä perjantaina meni pienien ruokakauppaostosten lisäksi rahaa vastikkeeseen (194€), helmikuun siivouslaskuun (187€), Alkoon (13€) ja Wolt-ruokatilaukseen (24€). 

Viime viikolla käytin rahaa vain 50 euroa! Ei ole tapahtunut varmaan koskaan. Mahtavaa :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Marraskuun neljäs viikko

Viikon aikana ei ollut suuria rahatapahtumia verrattuna edelliseen. Ei kyllä oikein muitakaan tapahtumia, sain flunssan ja olen ollut nyt sä...