lauantai 5. lokakuuta 2019

Ette usko!


Budjettikauteni alkoi 20.9. eli kautta ollaan eletty nyt 16 päivää (tai siis 16. päivä on menossa). Budjetoin ravintolamenoja varten 100 euroa. 

Ja tätä ette usko: olen käyttänyt ravintolabudjetista rahaa nyt 0 euroa! Hädin tuskin uskon tätä itsekään. Yli kaksi viikkoa enkä ole kertaakaan käynyt kahvilla, ravintolassa, viinillä tai ostanut take-away-ruokaa. Ja siis tämä on tapahtunut aika huomaamatta, en mitenkään suunnitelmallisesti ole ollut menemättä ravintolaan. 

Budjettikuukauttani on jäljellä 12 päivää (palkka tulee 18.10.) ja nollabudjetilla en kyllä tule selviämään. Maanantaina olen työmatkalla Tampereella ja taidehissaluennon vuoksi olen kotona vasta joskus seitsemän jälkeen. Joten päätynen syömään jotain junassa. Voisin ottaa eväitä, mutta meidän Tampereen toimistolla ei ole jääkaappia. Ja ensi lauantaina on yhdet tuparit, josta todennäköisesti ilta päättyy ainakin yhdelle jonnekin. 

Joten tavoitteenani ei ole olla käyttämättä lainkaan rahaa ravintolaan, mutta tavoitteeni on ehdottomasti pysyä KERRANKIN alle budjetoidun summan. Nyt vaikuttaa jo hyvältä, että onnistuisin jopa. Taitaa olla ensimmäinen kerta koko vuoteen! :D


PS. Muutenkin tämä budjettikausi näyttää menevän aika mallikkaasti, mutta ei nuolaista ennenkuin tipahtaa! Tarkempi raportti tulee sitten, kun kausi loppuu 17.10.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2022 sijoituskatsaus

Olipa tuskainen sijoitusvuosi 2022!  Ei tullut mitään joulurallia vaan selkeästi porukka tyhjensi salkuistaan tappiollisia osakkeita verotuk...