perjantai 10. maaliskuuta 2023

Maaliskuun ruokaostosseuranta – viikko 1 (1.3. – 5.3.)

Keskiviikko 1.3. – 12,91 euroa

Kävin lähi-salessa, käytin 12,91 euroa. Ostin:

  • Nakkipaketin 4,95
  • Peruna 1kg 1,29
  • Rypälerasia 3,39
  • 2 kreikkalaista jugurtti yht. 2,98

Saan aikuiskoulutusrahan perjantaina, joten yritän tässä kuun ekat päivät vähän kitkutella, etten kauheasti ylitä mun budjettikuun ruokabudjettia. Ostin vain välttämättömät eli ainekset nakkikeittoon (porkkanoita mulla on kotona). Rypälerasian ostin kaverilleni, koska olin menossa sinne illaksi katsomaan telkkaria isommalla porukalla.

Torstai 2.3.

Ei ruokaostoksia. Söin kaappia tyhjäksi ja kokkasin nakkikeiton.

Perjantai 3.3. – 81,05 euroa

Pitkästä aikaa (viimeksi varmaan syyskuussa) tilasin kotiin ruokatoimituksen. Aiemmin tilasin suht säännöllisesti 1-2 kuussa isommat ruokakauppaostokset kotiin, mutta nyt opintovapaalla kun on enemmän aikaa ja vähemmän rahaa niin olen käynyt itse kaupassa ja kantanut kaiken kotiin. Nyt oli tosi moni asia loppu ja halusin tehdä kerralla isommat ostokset, niin tilasin ne kotiin. Isommat ostokset itse kantaen on aika rankka urheilusuoritus, vaikka kaupat on yhden kilometrin matkan päässä. Joka tapauksessa ruokaostokset pitää miettiä sillain, että ne mahtuvat reppuun ja yhteen kassiin jonka kannan kädessä. Kahden kassin kanto esim ei onnistu (tai onnistuu mutta on aika tuskaista ja joudun pysähtelemään ja pitämään taukoja).

Halusin myös vielä käydä ostamassa vissy 24 packin tarjouksesta ja siihen tarvitsisin koko kantokapasiteettini niin päätin tilata loput ostokset kotiin.

Ruoat maksoivat yhteensä 66,13 euroa. Kuljetus ja laatikot maksoivat 11,88 euroa ja näitä en laske ruokabudjettiini (menevät palveluihin). Eli tähän koontiin lasken vain 66,13 euroa. Ostin pelkästään ruokaa.

Ruokatilauksen kuitti

Kävin vielä kävellen Tokmannilla ostamassa tarjouksessa olevan 12-vichy pakkauksen, 5,49 euroa (ostin vahingossa väärän tarjouksen, mutta no ihan sama:D). Samalla reissulla ostin Lidlistä karkkia 1,88 eur, 2 olutta 5,98 eur ja konetiskiainetabletteja 3,45 euroa.

Lauantai – 40 euroa

Näin kaveriani, käytiin museoissa ja sitten syömässä, 30,50 euroa. Syömisen jälkeen käytiin vielä juomassa viinilasilliset, 9,50 euroa.

Sunnuntaina en käyttänyt rahaa ruokaan. Valmistin kylmäsavulohi-pinaattipastaa ja barbeque-kanaa ja uuniperunoita plus salaattia.


Koko viikko yhteensä 93,96 + 40,00 euroa joka jakautuu seuraavasti:

  • Ruokaa ruokakaupasta 77,16 eur
  • Herkut ja juomat 13,35 eur
  • Taloustarvikkeet 3,45 eur
  • Ravintola 40,00 eur

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Säästösuunnitelma

Kirjoitin tuossa tammikuussa, että haluan hellittää mun budjetin kanssa, enkä asettaa itselleni mitään isoa säästösuunnitelmaa. Tosin samass...