torstai 17. kesäkuuta 2021

Kesäkuun tulot ja menot (20.5. - 17.6.)


Jalkapallo, jalkapallo, jalkapallo. Jalkapallo.

Jalkapallo, jalkapallo, jalkapallo. Jalkapallo, jalkapallo, jalkapallo. Ja jalkapallo.

Ja vielä kerran jalkapallo. JALKAPALLO!

 

Ainiin se kuukausikatsaus! Mun pää on niin täynnä jalkapallo, ettei oikeastaan mitään muuta nyt ole. Joka on kyllä tosi kiva. On todella virkistävää olla jotain muuta kuin töitä, koronaa tai pörssiä. Tiedostan, että olen nyt hieman liian syvälle uppoutunut tähän jalkapalloon, mutta en välitä. Ihana uppoutua johonkin ihan muuhun maailmaan. 

Mutta siis siihen budjettikatsaukseen. On ollut ihana kesäkuu ja ennen jalkapallon alkua tapahtui myös muita asioita. Pitkästä aikaa tein asioita kotini ulkopuolella ja näin ihmisiä! Ja siitä syystä mun ravintolabudjetti ylittyi. Tämä ei mua edes harmita. Ensimmäistä kertaa ikinä! Hahaa, kaikki oli sen arvoista. En ole yli 200 euron vähään aikaan päässytkään.

Palkkaa tuli normaalisti ja Sampon osingot. Myin pari tavaraa ja sain sieltä vähän roposia.

Asumiskulut oli normaalit. Ruokakulut ylittyivät. Huihai. Vakuutusmaksut meni kesäkuussa. Lasku oli yllättävän pieni, olin varautunut suurempaa. En jaksanut perehtyä miksi summa oli pienempi kuin viime vuonna.

Lounaisiin meni aika paljon, mutta siis kulut ovat siltä kiireiseltä huhtikuulta, joten ihan ymmärrettävää. Vapaa-aikaan meni yli 200 euroa ja ihan jokainen kulu on ravintolakulua. Kävin muutamaan otteeseen syömässä ja terassilla. Oli ihanaa. Palveluissa normaalin siivouksen ja sokeroinnin lisäksi iCloud kuukausimaksu 0,99. Vaihdoin puhelinta ja sorruin ostamaan lisää tilaa iCloudiin. Tähän asti olen vain niellyt sen että valokuvat jäävät vanhan puhelimen vangiksi. 

Tavaroissa oli yksi paketti maskeja. Mun siskolla oli synttärit niin ostin pienen lahjan. Asuntosäästöön meni ihan pikkiriikkisen rahaa ja aika paljon rahaa sijoituksiin. Mun tavoite on laittaa 10.500 euroa rahaa sijoituksiin tänä vuonna ja olen laittanut rahaa sijoituksiin jo yli 7.000 euroa. Eli kesän voin nyt vain hummailla. Nooh tuskin näin teen, mutta ainahan sitä voi haaveilla.

En nyt jaarittele tämän enempää, kun jalkapallo alkaa. Moikka!

(Täällä nyt voi olla jalkapallokauden ajan hieman hiljaiseloa täällä blogissa. Palataan sitten loppuottelun jälkeen!)

5 kommenttia:

 1. Pakko oli tuon jalkapallolitanian jälkeen tulla kommentoimaan: ihanaa, että joku muukin on hullaantunut em-kisoista :D Pitäiskö jo huolestua, kun eilen pettyneenä tajusin että pelit alkaa tästä harveta ja välipäiviäkin on tiedossa. Mutta tasokin toki kovenee. Onneksi 3 viikkoa vielä tätä ihanuutta jäljellä. Meni nyt ihan sivuraitelle tämä homma, mutta ymmärtänet. Mukavia kisahetkiä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että on muitakin hullaantuneita bloggaajia :D Ja hahaa, mun pettymys tänään oli iso kun kiirehdin maauimalasta neljäksi kotiin vain tajutakseni, että eihän tänään tullut neljän peliä :D Mikä harmitus kun tulee kaksi peliä samanaikaisesti! Mutta onneksi tosiaan on vielä monta viikkoa jäljellä vaikka vieroitusoireita tulee olemaan nyt kun pelit harvenevat. Mukavia kisahetkiä sinnekin :)

   Poista
  2. Hahhah samat "huolenaiheet" on siis ollu :D Ehti vaan niin tottua siihen 3 peliä päivässä -rytmiin, että etenkin tää sunnuntai on kummallinen. En tykkää myöskään yhtään noista yhtäaikaisista peleistä kun joutuu tekemään valintoja etukäteen. Ja kumminkin spoilaantuu tauolla/selostuksissa siitä toisestakin pelistä. Onko sulla erityisempiä suosikkijoukkueita? Omiksi suosikeiksi on tähän mennessä muotoutuneet Italia ja Saksa. Lisäksi tietysti Suomea seuraan tarkasti.

   Poista
  3. Joo en tykkää mäkään yhtaikaisista peleistä! Haluaisin katsoa ne kaikki :D Saksa on mun ikiaikainen suosikki, kun asuin siellä nuorena. Espanja on ollut toinen, mutta nyt ovat jotenkin pelanneet niin tylsästi, etten oikein tiedä.. Italia on myös voittanut mun sydämen, ihan tosi hyvää peliä! On itseasiassa mun veikkaus voittajaksi - toki toivon Saksaa, mutta Italia on pelannut tosi hyvin. Ja siis Suomea ehdottomasti fanitan, mutta ei niiden taidot vielä riitä kovin pitkälle; hienoa tosin olisi jos pääsisivät jatkoon alkulohkoista! Jännä Belgia peli tiedossa huomenna :)

   Poista
  4. Joo tuttuja ajatuksia. Suomen pääsy kisoihin on tuonut ihan uudella tapaan jännitystä ja vielä suurempia tunteita peleihin. Aina sitä toivoo ihmesuorituksia, mutta toisaalta miettii niitä realiteettejäkin. Oishan se niin upeeta, jos jatkopaikka lohkosta jollain keinolla saavutettaisiin. Omat ennakko-odotukset eivät ainakaan niin korkealla olleet. Jännittää illan peli jo nyt tosi paljon :D

   Hauska sattuma, Saksa on ollut munkin pitkäaikainen suosikki, jolta on aina ennen kisojen alkua odottanut ja toivonut menestystä. Muuten menee fiiliksen mukaan, että kuka sattuu säväyttämään milloinkin. Nyt se on ollu Italia ja aiemmin esim. Islanti, Kroatia ja Espanja.

   Poista

Palkkiorahasto

Työpaikkani on antanut mahdollisuuden laittaa tulospalkkiot jatkossa palkkiorahastoon. Tähän asti tulospalkkio on maksettu aina kerran vuode...