lauantai 2. maaliskuuta 2019

Maaliskuun budjettisuunnitelma

Mun palkka-maaliskuu alkoi siis jo 20.2. eli tässä on jo 1,5 viikko vierähtänyt. Ja sillain vähän hassua, että oikeastaan kaikki rahat on jo käytetty! Apuvaa!

No ei. Tilanne ei ole niin paha kuin tuollain kirjoitettuna näyttää. Nyt vain kävi niin, että maaliskuulle budjetoidut asiat tuli hoidettua jo heti alkukuusta. Eli sokerointi, kasvohoito, kampaaja, vaateostot, yllätysostot, sähkölasku tms. Ja yllätys ei ole varmaan kovinkaan suuri, että ravintolabudjetti on jo nyt ylittynyt! Huhhuh mun kanssa :D Tämä ei tällä kertaa mua kyllä suuremmin huoleta, koska ne olivat aika suunniteltuja menoja ja nyt loppukuulle ei ole mitään tiedossa. Ei tässä ole enää kuin 2,5 viikkoa jäljellä.

Kun maanantaina lähtee vuokra tililtä, tiistaina liitonmaksu ja kun huomenna sunnuntaina käyn lataamassa bussikortin niin jäljellä on rahaa noin 120 euroa. Viime viikolla tein matkalaskun ja sieltä on tulossa rahaa lisää 87 euroa eli loppukuuksi sellaiset 200 euroa on käytettävissä. Mikä on ihan ok, koska siitä on tarkoitus maksella vain lounaita, ravintolakuluja (joita ei saisi kyllä tulla, koska budjetti on jo ylittynyt) ja jotain mahdollisia yllärikuluja. Vaatebudjettia on myös vielä jäljellä, mutta ostin jo tarvittavat jutut eli sen neuletakin! Plus yhden paidan lisäksi. Ruokarahat ovat siis käteisenä rahapusissa ja jäljellä on jotain 130 euroa.

Kevättä kohti! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toukokuun tulot ja menot

Toukokuussa tuloja oli peruspalkka ja osingot. Sain osinkoja Elisalta, Marimekolta, Orthexilta ja Bolidenilta. Ensi kuussa tulee vielä Sammo...