torstai 1. maaliskuuta 2018

Maaliskuun kuluseuranta

Alunperin tarkoitukseni oli pitää no-spend-kuukausi maaliskuun palkkakaudella (20.2.-19.3.), mutta uuden elämäntilanteeni ja uuden asunnon etsinnän keskellä, tämä ei nyt vain ole mahdollista. Ja siis vaikka onnistuin olla ostamatta yhtään tavaraa helmikuussa niin ravintolakuluja kyllä on riittänyt, joten no-spend-kuukaudeksi helmikuuta ei kyllä voi kutsua. Enkä halua nyt asuntostressin lisäksi ottaa no-spend-kuukauden stressiä tähän. Olen aina välillä aika yksinäinen täällä uudessa paikassa niin en halua juuri nyt alkaa piheilemään leffaan menossa, ruoka&kahvi&viini-seurasta tms, kun sellainen sattuu kohdalle. Toki budjetissa yritän pysyä, mutta budjetissa on hyvin tilaa tällaisille ekstroille :)

Sen sijaan päätin tehdä tarkemman kuluseurannan nyt maaliskuulle - ihan kalenterikuukaudelle. Loin tuonne oman sivun tätä varten, jonne yritän päivittäin listata kunkin päivän kulutukseni. Koska käytän lähinnä vain käteistä niin minulla ei ole tarkkaa tietoa kuinka paljon oikeasti mulla menee esim ravintoloihin. Olen ennenkin näitä kuluseurantakuukausia pitänyt ja ne ovat kyllä mielenkiintoisia selvityksiä omasta kulutuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maaliskuun tulot ja menot pienellä viiveellä

Maaliskuun budjettikausi loppui jo tuossa 20.3., mutta nyt vasta katsausta. Tämä kevät on kyllä kiireinen, en oikein muuta osaa sanoa. Touko...