lauantai 15. tammikuuta 2022

90 euron haaste puolivälikatsaus

Hieman yli puolivälin ollaan - kuusi päivää takana, viisi edessä. 

Mitäs tässä on sitten tapahtunut. Pieni takapakki tuli kun tajusin unohtaneeni 15 euron WWF-maksun, joka menee nyt maanantaina. Eli 90 euron haaste muuttuikin 75 euron haasteeksi. Mutta samalla löysin rahapussistani 10 euron setelin eli ehkäpä tämä kompensoi. Mutta katsotaan nyt ensin että mitä on tässä on tapahtunut. 

Päivä 1
En käyttänyt rahaa

Päivä 2
Kauppaan meni 15 euroa. Ostin lähinnä sellaisia sivu-ruokatarpeita kuten maitoa, jugurttia, hedelmiä vihanneksia, leipää tms. Lisäksi piti ostaa hygieniatarvikkeita kuten dödö, hammastahna, shampoo. 

Päivä 3&4
Olin työkokouksessa poissa kotoa joten työnantajani maksoi kaikki näiden päivien ruoat eikä itseltäni mennyt mihinkään rahaa. 

Päivä 5
Kauppaan meni 11 euroa. Ostin ainekset yhteen ruokaan plus yhden humppakuution (niitä thai-valmisruokia). Työkokous säästi kahden päivän ruoka-ainekset mutta toisaalta kahden päivän intensiivinen kokous väsyttää myös sen verran, että energiaa ruokakauppa-ostosten suunnitteluun ei ole. Siksi yksi valmisruokaostos. 

Päivä 6
Kävin töiden jälkeen luistelemassa ja luistimien vuokraan meni 13 euroa. Sorruin myös menemään ennen saunaa kauppaan ostamaan yhden saunaoluen + vähän herkkuja. Sinne meni melkein 6 euroa. 

Olen siis käyttänyt yhteenä 45 euroa eli jäljellä on 30 euroa + 10 euroa lompakossa. 

Tällä hetkellä olen hieman skeptinen :D Mutta katsotaan kuinka käy! Viisi päivää jäljellä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2022 sijoituskatsaus

Olipa tuskainen sijoitusvuosi 2022!  Ei tullut mitään joulurallia vaan selkeästi porukka tyhjensi salkuistaan tappiollisia osakkeita verotuk...