torstai 5. lokakuuta 2017

Väliaikainen muutos suunnitelmaan

Vaihdan tosiaan vuoden vaihteen tienoilla asuinpaikkakuntaa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että tarvitsen rahaa muuttoa varten. Muutan väliaikaisesti suunnitelmaani siten, että säästän vararahastoon nyt ensin yhteensä 8.000 euroa (pitäisi tulla täyteen nyt lokakuun lopulla, laitan tarkemman aikataulun, kun lokakuun lopussa on selvillä paljonko sain säästöön syyskuun palkasta ja paljonko lokakuun palkka on), sitten säästän kaiken mahdollisen muuttoa varten (takuuvuokra + itse muutto) ja muuton jälkeen jatkan kohti tavoitettani 12.000 euron vararahastoa.

Tämä ei itseasiassa enää harmita minua lainkaan, koska oikeastaan tällä hetkellä ei ole muuta mahdollisuutta. Muuton mahdollisuus tuli nyt eteeni ja halusin siihen tarttua, enkä itseasiassa suuremmin näe, että tämä mitenkään suuresti lykkää alkuperäistä tavoitettani. Hetkellisesti kyllä. Mutta alkuvuodesta palkkani tulee olemaan nykyistä isompi, joten todennäköisesti pystyn laittamaan enemmän rahaa kohti vararahastoa.

Ja tuntuu, että mitä pidemmälle näissä talousasioissa menen sitä helpommalta tämä kaikki tuntuu. Muunmuassa viime kuussa tuskailin ylimääräisien ravintolakulujen kanssa ja sen kanssa, että minun on vaikea sanoa ei. Yhtäkkiä tässä kuussa ei olekaan ollut mikään ongelma sanoa ei ja itseasiassa yhtään ylimääräistä kulua ei ole tullut ravintolapuolelta! Joten olen melko positiivisella mielellä nyt kaiken suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Maaliskuun ruokaostosseuranta – viikko 4 (20.3. – 26.3.)

Maanantaina kävin kaupungilla lounaalla ja kahvilla, mutta olin äitini kanssa ja äiti maksoi <3 Tiistaina ei ruokaostoksia. Keskiviikko...