torstai 18. marraskuuta 2021

Marraskuun budjettikauden tulot ja menot

Voisimpa kirjoittaa, että marraskuu on ohi, mutta ei. Mutta sentään marraskuun budjettikausi on ohi! 

Mulla ei oikein ole suuremmin kirjoitettavaa menneestä kuusta :D Sain palkkaa ja käytin sen. En hirveästi kiinnittänyt huomiota siihen paljonko käytin ja mihin, mutta ihan normaalilta rahankäyttö näyttää budjetin mukaan. Laitoin rahaa säästöön, elämiseen, asumiseen, tarpeellisiin asiohin ja turhuuksiin. Eikös meillä kaikilla niin mene? 

Suurimmat menot oli junaliput uudeksi vuodeksi lappiin ja uusi talvitakki. Nämä ei suuremmin budjetissa näy, kun maksoin molemmat säästötileiltä. Ravintoloihin meni pitkästä aikaa alle 100 euroa! Ruokakauppaan meni jostain syystä myös vain 240 euroa. Ei hajuakaan kuinka tämä tapahtui. Tietääkseni söin kotona kuitenkin pääasiassa. 

Töissä on ihan todella kiire. Taistelen edelleen motivaation kanssa, mutta tässä on nyt kaikenlaisia uusia juttuja, jotka vievät huomion pois motivaatiopulasta. Haaveilen lottovoitosta, että voisin vain jäädä kotiin hengaileen (en kyllä edes lottoa, joten tämä on todella absurdi haave - sitä se kyllä olisi vaikka lottoaisinkin). Olen seurannut uusia työpaikkoja, mutta ajatuskin uudessa työssä aloittamisessa uuvuttaa ihan todella paljon. 

Kännykkäaddiktioni ei hellitä. Ymmärrän, että väsymystä voisi helpottaa se, ettei ruutuaikani olisi niin korkea (tällä hetkellä 6 tuntia päivässä, pahimmillaan oli 8 tuntia). Olen vähän pohtinut, että kompensoin varmaan korona-ajan yksinäisyyttä jatkuvalla kännykän selaamisella. Yritän vieroittaa itseäni kännykästä, mutta vaikeaa se on. Toimistolla oleminen auttaa ja olenkin 2-3 päivää viikossa toimistolla kotitoimiston sijasta. Olen myös jonkin verran ollut meidän pääkaupunkiseudun toimistolla. Jännää kun on taas "työmatkustamista". Joulukuussa pitäisi mennä oikein ulkomaille, mutta katsotaan miten matkan kanssa käy. Itseä ei kyllä huvita yhtään. Reissu on samalla viikolla kuin ekat tanssiesitykset eli viikosta tulee RANKKA. 

Tämä teksti on nyt aika sekava eikä kauheasti käsittele kulutustani, mutta alla olevasta excelistä sen näkee. En jaksa sen tarkemmin kuluja selventää. Parasta loppuvuodessa on, että mulla on tosi paljon vapaapäiviä ja toivottavasti live-tanssiesityksiä <3 Tänään perjantaina olen myös vapaalla ja lähden tässä kohta Turkuun kaverini kanssa hotellilomalle. Olen jotenkin ihan tosi innoissani - ihan kuin lähtisin pidemmällekin reissulle! 

Tsemppiä kaikille kaamosmasennuksesta kärsiville, kohta pahin eli marraskuu on taas onneksi ohi <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vuoden 2022 sijoituskatsaus

Olipa tuskainen sijoitusvuosi 2022!  Ei tullut mitään joulurallia vaan selkeästi porukka tyhjensi salkuistaan tappiollisia osakkeita verotuk...