tiistai 21. marraskuuta 2017

Välietappi täynnä

Maanantaina oli palkkapäivä. Sain vihdoin luvatun palkankorotuksen ja lisäksi sain korotuksen takautuvasti monelta kuukaudelta niin palkka oli tosi kiva (saisikin aina näin paljon!). Saan vararahaston nyt 8.000 euroon, joka on väliaikainen tavoitteeni nyt tässä muuttovaiheessa. Lisäksi sain puuttuvan summa takuuvuokraan (sain vuokrattua asunnon Helsingistä 1.1. alkaen ja takuuvuokran tarkka summa on selvillä) ja sen jälkeen hummailurahaa jäi vielä vaikka kuinka ja paljon! Kaiken tarvittavan budjetoitujen kulujen jälkeen ylimääräistä hulahula-rahaa jäi melkein 400 euroa ja tämä on sellaista rahaa, jonka saan käyttää ihan mihin lystään.

Ihan mahtavaa. Ja välietappia juhlistaakseni en aio yrittää edes jättää tätä säästöön mihinkään vaan aion rehellisesti tuhlata rahat ihan mihin tykkään - katsotaan onnistunko ;). Joulua+muuttoa varten olen jo allokoinut omat rahansa tämän kuun palkasta, lisäksi budjetoin ruokakauppa- ja ravintolakuluihin pari sataa enemmän kuin normaalisti, pikkujoulut on budjetoitu ja museokortin uusinnat sekä tanssiesitysten mahdolliset vaateostokset. Olisin voinut saada noin 1.000 euroa ylimääräistä säästöön, jos olisin vetänyt tiukalla, mutta nyt en vain yksinkertaisesti halua. Joulukuu saa olla rennompi kuukausi ja olen sen mielestäni nyt ansainnut. Tammikuusta alkaen taas uuden kuviot ja säästötavoitteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Raha tulee, raha menee...

Edessä on siis tammi-helmikuun menokatsaus. Nyt kun olen palannut töihin ja mun palkkapäivä on joka kuun 20. niin palaan budjettikuukauteen ...