maanantai 20. marraskuuta 2023

Marraskuun toinen viikko

Suuria rahatapahtumia ei tällä viikolla ollut. Isoimpana oli, että lokakuun siivouslasku meni maksuun ja se näkyy tuolla palvelut-kategoriassa. Lisäksi siirsin jo 30 euroa Nordnetiin, josta mulla menee kuukausisäästö USA-rahastoon. Tavarakategoriassa meni seuraavia; silmätippoja apteekista kolmeksi kuukaudeksi, monenlaisia kynttilöitä ja joulukalenteri. WWF:n kuukausilahjoitus veloitettiin tililtä. Ravintolaruokaan meni rahaa; kävin yksi päivä lounaalla ja yksi ilta tilasin Woltista ruokaa.

Viikko oli siis rahankäytön suhteen melko rauhallinen, mutta muutoin aika kiireinen. Koulujuttuja on nyt todella paljon ja mun tanssiharrastusten joulunäytökset lähestyvät (eli koreoiden oppimisstressikäyrä nousee). Ensi viikko ei tule olemaan yhtään helpompi, koulujuttuja ja deadlineja on vielä enemmän ja lisäksi lauantaina on yksi tentti, yhdet synttärit ja yksi keikka. Eli rahanmenoa ei varmaan voi välttää. Katsotaan kuinka selviän!

Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille 😊 Alla tarkempia numeroita.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tienaako päivärahoilla?

"Päivärahalla työnantaja voi korvata työntekijälle työmatkan aiheuttaman elantomenojen lisäyksen. Verohallinto määrää, mikä on verovapa...